Marokkanske tæpper til den skandinaviske stil

Marokko er verdenskendt for deres måde at væve på. Marokkanske kvinder har i tusindvis af år håndvævet kvalitets tæpper af uld.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til.

Kvaliteten bliver gennemtestet ved flere teknikker. Barfodsprincippet indebærer bare fødder på tæpperne. Det lyder måske lidt bisart, men det er en gammeldags tradition, som ved berøring sikrer kvaliteten i det givne marokkanske tæppe.

Berberstammen som de marokkanske kvinder er en del af, tester vævninger nøje ved en kontrolleret kvalitetskontrol. Marokkos mest kendte uldtæppe er Beni Ouarain, som er anerkendt for sin høje kvalitet i de tætte vævninger. At udvælge et tæppe til sin boligindretning kan være lige så svært som at vælge kunst. Det skal passe ind i boligens stil og indretning. Alle tæpper har hver sin historie og udtryk, der efter smag kan passe ind i de fleste hjem. 

De marokkanske tæpper fremstilles i mange farver og nuancer, der gør uldtæpperne populære i hele verden. Kelim tæpper er kvalitets uldtæpper, som udspringer af en speciel væveteknik der er anvendt i østen og over til Nordafrika. Kelimtæpper anvendes ofte som bedetæppe, som med sin tætte vævning er vidunderlig at lægge sine knæer på. De har tilmed en unik stil og et godt udtryk i nuancerne.

Marokkanske uldtæpper passer godt ind i vores skandinaviske boligindretning og stilart. De marokkanske tæpper kan fremstilles på mange måder, hvilket giver mange muligheder for at finde lige præcis det tæppe som passer ind i sin boligindretning. I dag er vi meget opmærksomme på, hvordan vores hjem er fremstillet, og ønsker at tilføre vores hjem unikke elementer for at bringe vores personlighed i spil. Ved at implementere et marokkansk Beni Ouarain tæppe til stuen, kan man tilføre sit hjem et unikt og autentisk udtryk, som ikke findes i så mange andre kulturer. De marokkanske tæpper er fremstillet i stærke og holdbare materialer, som gør tæpperne funktionelle og en god investering i fremtiden.

Vær den første til at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*