Alternative rejser er blevet mere populære

Climbing

Siger man rejse, vil nogle straks tænke på afslapning og all-inclusive. For andre vil tankerne strømme i retningen af river rafting og hvidhajer. Men nu ses det, at en helt anden type rejser bliver mere populære. Nemlig de alternative rejser, hvor det hverken er hvidhajerne eller de hvide sandstrande, men derimod fordybelsen, som er i fokus. Vi vil derfor her give inspiration til, hvorfor du netop skal tage på en alternativ rejse, samt komme med tips til det mest nødvendige udstyr for at få det bedste ud af rejsen.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til.

Hvad man finder på en bjergtop i Nepal

Det er selvsagt, at man ikke finder dasedage og kridhvide sandstrande på en bjergtop i Nepal. Men er det virkelig den drink ved poolen sammen med andre solskoldede danskere, du hungrer efter? Eller er det nærmere tid, du mangler, tiden til at fordybe dig, reflektere og mærke dig selv igen? Hvis du kan nikke genkendende til det sidste, er de nye, alternative rejser måske noget for dig.

Hvad enten man vælger at gå Caminoen, trekke i Himalayabjergene eller noget helt tredje, er det selvsagt ikke en all-inclusive ferie med turistgoder og italienske pastaretter, som er i vente. Til gengæld er det noget andet, man får med hjem fra rejsen. Måske vil man netop her finde nye sider af sig selv, som vil være en gave for livet.

Lad ikke udstyret forstyrre dig

Men inden man begiver sig ud på en fordybelsesrejse, er det en god idé at gøre sig nogle gode forberedelser. Vi kommer derfor med tips til udstyr, som vil hjælpe dig med at få de bedste forudsætninger for din fordybelsesrejse.

En god bog og/eller rejsedagbog

På de alternative rejser er fordybelsen i fokus. Men for mange er det en del af den daglige afslapning at scrolle på de sociale medier, hvor man ikke fordyber sig i én ting, men i stedet bliver overvældet med informationer. Her kan en god bog eller en rejsedagbog være løsningen, så man kan samle tankerne og lade fordybelsen finde indpas, også i ens afslapning.

Gode sko

Hvis du skal ud og vandre, er et godt fodtøj essentielt. Skal du ud at gå på flade ruter, vil en kondisko eller vandresko være fint. Mens skal du ud og vandre langt i kuperet terræn, er en vandrestøvle bedre, da den støtter anklen. Her vil en medarbejder i en rejseudstyrsbutik kunne hjælpe dig med at finde det bedste fodtøj netop for dig.

Lommelygte

En god lommelygte er et must, næsten uanset hvad du skal. Både hvis man sover et sted med udendørstoilet, og hvis du gerne vil læse, efter din rejsemakker er faldet i søvn. Der findes mange forskellige typer lommelygter, og her er Maglite specialister. Maglite udbyder mange forskellige modeller af lommelygter alt efter dit individuelle behov, både genopladelige lygter og lygter, som du let kan have i bæltet. Du finder et stort udvalg af Maglite’s kvalitetslommelygter her.

Sidst er det vigtigt at tage af sted med åbent sind! Gør du det, kan det være, du netop mærker på egen krop, hvorfor de alternative rejser er blevet så populære.

Vær den første til at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*