Asfaltarmering og beton armering sparer samfundet økonomisk

Beton armering er kort og godt en forstærkning af betonen. Det kan være en nødvendighed på broer forskellige steder i verden. Beton armering kan være at armere en bros konstruktion med stålstænger eller ved tilføjelse af et rionet som holder fast på betonen. Ved at implementere dette i betonen kan du udvide levetiden på konstruktionen. Et rionet fordeler styrken rundt i betonen, da det fungerer som et bindeled for betonen. Betonens levetid forbedres, når man tilføjer stærke bindeled i betonen, der garanterer en stærk sammenhæng. 

Beton armering er i dag derfor hyppigt anvendt for at sikre at betonen kan holde til hård slid og skiftende vejrforhold. Hvis betonen skulle risikere huller eller anden form for slid på overfladen, er rionettet med til at holde fast på resten af konstruktionen. Sikkerheden kan holdes helt i top ved en korrekt etableret beton armering, og er grunden til at det ses som en vigtig del af byggeriet i dag. 

Når man ser på asfaltarmering er der ingen tvivl om at det samfundsøkonomisk betales tilbage flere gange over en årrække. Asfaltarmering kan forlænge levetiden på asfaltveje verden over, og det udskyder nødvendigheden for en etablering af en helt ny asfaltvej. 

Det sparer både tid og penge, at forstærke den gamle asfalt med asfaltarmering, hvilket er værd at tage med i overvejelserne, før man beslutter sig for at få en ny belægning.

Vær den første til at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*