En el truck er din ekstra medarbejder til lageret eller fabrikken

Kulturen er konstant i forandring, og indenfor industrien sker der løbende massive ændringer gennem hele værdikæden. På transportområdet er el trucks stille og roligt ved at vinde frem til fordel for almindelige gas og diesel trucks. 

El trucks bliver udviklet med stærkere og mere holdbare batterier, og findes allerede som velfungerende el stablere og el trucks. Det elektriske drive i køretøjerne er en perfekt løsning til arbejde i lagerhaller og fabrikker. Det er en effektiv ekstra “medarbejder” som kan udvikle forretningen og tage skridtet videre i udviklingen. Der er mere end nogensinde fokus på den enkelte medarbejders ve og vel, og trivsel er et kæmpe fokusområde for alle typer af virksomheder. Det er sværere end nogensinde før at beholde sine nøglemedarbejdere, og en virksomhed skal derfor være god til at udvikle de interne forhold for at kunne tilbyde de bedst mulige betingelser. 

El truck er dit effektive værktøj 

Med en el truck får du en robust og effektiv maskine, der kan skræddersyes medarbejderens behov. Du kan let indstille el trucken til din helt egen kørestil og til den bestemte arbejdsopgave, derskal løses. Du kan også få et væld af tilbehør og ekstraudstyr til din el truck.

Vær den første til at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*