Få styr på dine og familiens ugeplaner – 3 hurtige tips

Har du og din partner opbygget en stor og dejlig familie, ved I begge to formodentlig godt, hvad en travl og begivenhedsrig hverdag betyder og indebærer. Der er et arbejde, der skal passes, børn, der skal afleveres og hentes, fritidsinteresser, der skal vedligeholdes, og ikke mindst et væld af forskellige aftaler, der skal holdes styr på.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til.

Ugeplanerne kan derfor meget let og hurtigt hobe sig op og blive en stor og uoverskuelig rodebunke af aftaler, deadlines og praktiske gøremål, som alle sammen skal balanceres og nås – til tiden. Derfor er det altafgørende, at du og din partner får sat struktur på den proppede og pakkede ugekalender, så det hele ikke løber løbsk, og så I sidste ende ikke risikerer at forsømme aftaler såvel som hinanden og børnene.

Det er skam lettere sagt end gjort. Men bare rolig – hjælpen er ikke langt væk. Faktisk finder du den lige nedenfor. Vi har nemlig samlet tre skarpe og brugbare tips til, hvordan du får styr på dine egne, din partners og hele familiens dags- og ugeplaner på en konstruktiv, nem og kreativ måde.

God fornøjelse!

Hold styr på din partners planer – med en digital fælleskalender

I nutidens digitaliserede og højteknologiske samfund er der nærmest ikke noget, der ikke på et eller andet plan foregår via digitale hjælpemidler eller platforme. Og her er kalender- og planlægningssystemer bestemt ikke nogen undtagelse. Det kan blive din fordel, da der findes et væld af tekniske systemer, som du kan bruge til at få overblik over dine og din partners ugeplaner.

En af disse er den digitale fælleskalender – eksempelvis Google Calender – hvor I nemt og hurtigt med få klik kan synkronisere jeres respektive kalendere med hinanden. På den måde har du din partners og jeres fælles planer lige ved hånden på din smartphone eller computer. Smart, nemt og ubesværet.

Visualiser familiens ugeplan – med smart tavlefolie

Et andet – og mere analogt og kreativt – råd er at tænke i forskellige visualiseringer af familiens ugeplaner, så I rent faktisk konstant har syn for sagen – bogstaveligt talt. En smart, effektiv og lidt alternativ løsning er at investere i tavlefolie til jeres vægge i køkkenet eller spisestuen. Der findes utallige motiver med kalendere på uge-, måneds- og årsbasis, hvorpå du nemt kan skrive aftaler med kridt og viske ud så tosset, som du vil. Det er en økonomisk smart løsning, da du ikke skal købe nye ugekalendere hele tiden, og så er det en dekorativ løsning, der giver din indretning et anderledes og moderne look.

Brug et kvarter af søndagen på at planlægge – det betaler sig på sigt

Det sidste råd er lige så lavpraktisk, som det er er brugbart og effektivt. Det handler kort og godt om at gøre det til en fast rutine at planlægge den næste uge. Afsæt eksempelvis bare et kvarter af din søndag til at sætte dig ned med en kop kaffe for at planlægge den kommende uge samme med din partner. Vi lover dig, at de 15 minutter er godt givet ud på længere sigt.

Vi håber, at ovenstående tre tips har givet dig inspirationsmateriale til selv at finde de løsninger, der kan sætte struktur på dine og din families planer.

Held og lykke med planlægningen!

Vær den første til at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*