Ferm Living stormer frem på den danske indretningsscene

Trine Andersen stiftede for 12 år siden firmaet Firm Living. Og den beslutning har senere vist sig at være ganske fornuftig. Iværksætteren har nemlig tjent rigtig gode penge gennem årene, og hun må sige at have ramt plet i forhold til, hvad der hitter på den danske indretningsscene – og bestemt også i udlandet. I dag ejer hun fortsat en del af virksomheden, som hun ellers har solgt til kapitalfonden Vendis Capital, der nu står for selve driften af Ferm Living.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til.

Navnet Ferm Living

Navnet på firmaet fik Trine Andersen ved et tilfælde idéen til, da hun en dag sad og kiggede sin farmors gamle håndbøger igennem. Her faldt hun over udtrykket ”at være ferm på fingrene”. Udtrykket dækker over, at du er dygtig og eventuelt hurtig til en bestemt aktivitet. Og det må man bestemt sige, at Trine Andersen er, når det handler om at skabe boliginteriør, som danskerne – og mange andre ude i den store verden – er helt vilde med. Derudover må hun siges at være en dygtig iværksætter, der på relativt få år har opnået en enorm succes med sit brand. Ferm Living tjente sidste år over 11 millioner, og på seks år har firmaet samlet set haft et overskud på omkring 60 millioner. Der er altså tale om en dansk designvirksomhed, der de seneste år er stormet frem.

Ferm Livings mange produkter

HosFerm Living kan du købe alt inden for interiør til din bolig. Deres sortiment spænder bredt, og uanset om du er på udkig efter en ny, dekorativ lampe til stuen eller nye puder til sofaen, kan du uden tvivl finde et hav af muligheder hos Ferm Living. Deres sortiment af lysestager er bestemt også et besøg værd. Her finder du både helt stilrene lysestager i et simpelt gråt eller sort design og mere avancerede lysestager, der kan hænge ned fra loftet. Du kan også overveje at sammensætte flere af deres produkter, så du opnår et mere unikt udtryk i din indretning. Mulighederne er altså mange, og det er kun din egen fantasi, der sætter grænserne for, hvad du kan indrette med Ferm Living-produkterne. Deres priser er tilmed mere end rimelige, og der vil derfor altid være et udvalg for enhver smag og ethvert budget.

Beslutningen om at sælge Ferm Living

I 2016 valgte Trine Andersen at sælge Ferm Living til kapitalfonden Vendis Capital. Beslutningen skyldes, at hun ikke følte, at hun i høj nok grad havde tid til det kreative arbejde i virksomheden. Det hele var begyndt at handle for meget om drift af virksomheden, og dette stjal al Trine Andersens tid. Ferm Living blev dengang solgt til et trecifret millionbeløb. Trine Andersen er dog fortsat en del af firmaet, hvor hun står for den kreative del i stedet for selve driften. Driftsdelen er givet videre til andre dygtige folk, så Trine Andersen kan fortsætte med at gøre det, hun er allerbedst til; nemlig at skabe smukke, dekorative og anvendelige produkter til hjemmet, som taler direkte ind i rigtig mange indretningsglade personers hjerter.

Vær den første til at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*