Flere danskere køber sig til mere tid i hverdagen

Laundry

Danskerne er en meget karrieredrevet befolkning, og arbejde fylder ofte meget i hverdagene. Mange ønsker at finde mere tid til fritid, familie og socialt samvær. Det gør flere og flere ved at købe sig til mere tid. Aldrig har e-handel og køb af tjenesteydelser været så populært, som det er i dag.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til.

I de større byer og blandt højtlønnede har tendensen til at købe tidsbesvarende serviceydelser sneget sig ind i de danske hjem. Det gælder alt, der har med rengøring, madlavning og andre huslige pligter at gøre. Denne tendens ses hovedsageligt hos travle familier eller hos mennesker, hvor karrieren fylder meget. Man kan sige, at tid er blevet et efterspurgt produkt i Danmark. For når man benytter sig af diverse serviceydelser er tid i realiteten det, som man køber sig til. Forældre vil gerne have mere tid med familien, og karriereorienterede mennesker ønsker mere fritid.

Er penge lig med lykke?

Vi kender alle udtrykket ”penge gør dig lykkelig”, men de fleste tænker nok, at det er noget værre vås. Dog viser nye studier, at penge rent faktisk kan gøre dig lykkeligere, hvis du bruger dem rigtigt. Disse undersøgelser lægger vægt på, at køb af tidsbesparende ydelser frem for materielle ting kan øge følelsen af lykke. Dette gælder hjælp til både rengøring, madindkøb og havearbejde. I Danmark er vi så heldige at være en af de mere velhavende befolkninger i verden, men til gengæld er tid ikke det, vi har mest af. Derfor ses der en stigning i procentdelen af danskere, som benytter sig af de mange tilbud om serviceydelser til hjemmet.

Rengøringshjælp til husstande

Hjælp til rengøring af hjemmet er en yderst populær ydelse blandt danskerne. For mange er rengøring en sur pligt, som optager den tid, man ellers kunne bruge på fritid og familie. Faktisk viser en ny undersøgelse af Bolius, at 4 ud af 10 danskere synes, at rengøring er en belastning, som både går ud over humøret og giver mindre tid til andre aktiviteter. Derfor vælger flere at få hjælp til både den indvendige og udvendige rengøring. Mange undlader f.eks. at foretage en jævnlig vindues­polering, fordi det er tidsskrævende og kan være besværligt. Men der findes efterhånden en del rengøringsfirmaer, der tilbyder hjælp til rengøring og polering af vinduer. F.eks. kan du henvende dig til Jysk Totalservice for at få priser på vinduespolering.

Hjælp til indkøb af dagligvarer og aftensmad

Et andet serviceområde, som virkelig er i vækst, er hjælp til madindkøb. Flere og flere danskere vælger at erstatte indkøbsvognen med computeren og foretage deres ugentlige indkøb af mad og dagligvarer online. Det er typisk børnefamilier, som gør brug af online supermarkeder for at lette presset i hverdagen og få mere tid med familien. I samme kategori har salget af måltidskasser boomet i løbet af de seneste par år og er blevet et kæmpe hit blandt travle familier. Måltidskasser bliver leveret direkte til døren og indeholder alle de ingredienser, som den pågældende ret kræver.

Online renseri og vaskeri

Endnu en serviceydelse, som har vundet indpas i et stigende antal af danske hjem, er hjælp til vask og rens af vasketøj. Mange ser tøjvask som en træls og tidsrøvende tjans. Men det slipper flere og flere altså for ved at få deres tøj afhentet, sorteret, vasket eller renset og tilbageleveret gennem online vaskerier.

Se mere på jetclean.dk

Vær den første til at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*