Flyt ud på havet med disse designerhusbåde

I en tid, hvor alle ønsker at skille sig ud fra mængden, er husbåde det helt nye og spændende på boligmarkedet. En virksomhed fra Randers har netop præsenteret en lang række spændende husbåde på 114 kvadratmeter beliggende i Vejle, og de opfordrer således til, at man overvejer at skifte sit gamle hus ud med en husbåd.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til.

For nogle er det ikke lykken at bo i et parcelhus, og faktisk ligner priserne på et parcelhus og på en husbåd meget hinanden.

En anden fordel ved en husbåd er, at man ikke behøver at betale grundskyld og ejendomsskatter, og udover dette skal man ikke bruge masser af tid på at vedligeholde en have, som man måske sjældent bruger.

Der er således mange årsager til, hvorfor et stigende segment vælger husbåde.

Hold vinduerne rene også på en husbåd.

Slip for det krævende havearbejde med et hus på havet

Ifølge virksomheden selv henvender husbådene sig primært til familier, hvor børnene er flyttet ud, hvorfor huset er for stort, og hvor man måske er træt af alt det krævende havearbejde.

Med en husbånd får man i stedet masser af havudsigt, hvilket ofte ikke er muligt for de fleste med alm. jobs.

Det skal desuden nævnes, at det i dag er muligt at placere sin husbåd i flere lystbådehavne i Danmark, og i dag kæmper flere af disse havne faktisk med, at der bliver færre og færre sejlere. Det betyder, at husbåde kan være med til at skabe masser af nyt liv til disse havne, men man ønsker dog stadig et varieret havnemiljø, hvorfor ikke alle pladser bør optages af disse nye husbåde.

Planer om endnu større husbåde til større familier

Undersøgelser viser, at der er efterspørgsel på store husbåde, og arkitekterne bag bådene har derfor planer om at designe endnu større husbåde i stedet for at gå ned i størrelsen.

På den måde vil også større familier kunne købe en husbåd, og med tiden vil de således henvende sig til flere og flere. Det skal desuden nævnes, at man, når man går rundt hjemme i sin husbåd, ikke vil kunne mærke, at man befinder sig på vandet, da bådene er bygget op på en tung betonplatform.

Der er lang leveringstid på disse platforme netop nu, men man regner kraftigt med, at det vil komme til at gå markant hurtigere, så de kan følge med den store efterspørgsel.

Kilde: Stiften.dk

Skal du have opmagasineret dine ting? Se mere på jysk-flyttefirma.dk

 

Vær den første til at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*