GOTS certificeret økologiske tekstiler

Den moderne husholdning udvikler sig hele tiden i takt med en effektiviseret og bæredygtig hverdag. Økologiske tekstiler kan øge din generelle velvære og sundhed, da tekstiler fremstillet under ordentlige forhold og materialer giver en bedre hverdag. 

Økologiske tekstiler i form af strikkede køkkenhåndklæder og økologiske karklude er bløde mod huden og afgiver ikke skadelige parabener, som huden kan respondere negativt på. Økologiske tekstiler fører også videre til bæredygtige rengøringsprodukter. Bæredygtige, allergivenlige og parabenfrie rengøringsprodukter medhjælper til et renere og sundere hjem.

Virksomheder skal i dag have en stærk CSR profil for styrke positionen overfor kunderne. Der er noget større krav til de økologiske tekstiler og bæredygtige rengøringsprodukter der sælges i dag, i forhold til for år tilbage. Ved at betale det mere, opnår man også en højere kvalitet. Humdakins økologiske tekstiler er fremstillet efter GOTS-certificeringen, der garanterer at de økologiske tekstiler er fremstillet under strenge bæredygtige og økologiske krav. Ved en GOTS certificering kan man garantere kunderne øko tekstiler såsom økologisk strikkede køkkenhåndklæder og økologiske karklude er af højeste kvalitet, og fremstillet under ordentlige arbejdsforhold.

Økologisk bomuld er et naturprodukt som vi frit kan ånde igennem uden at afgive mikroplast. GOTS certificeringen sikrer at bomulden ikke er sprøjtet med giftstoffer, hvilket sikrer en god sundhed ved brug.

Vær den første til at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*