Husk at tjekke dit bredbåndsabonnement – der er ofte penge at spare

At finde det rette abonnement kan være lige så svært som at finde en nål i en høstak, men bare rolig, der er håb forude. Det kan rent faktisk betale sig at gøre sig umage med at tjekke markedet for bredbåndspriser, og der findes desuden nogle tips og tricks, som du kan benytte dig af.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til.

Så uanset om du er på jagt efter dit nye bredbåndsabonnement, der bare skal være så billigt som muligt, eller hvis du bare er nysgerrig og vil undersøge, hvad der er af muligheder, kan du med fordel læse med her.

Hvorfor er du interesseret i at skifte abonnement?

Overvej først og fremmest, hvorfor du gerne vil skifte til en anden bredbåndsudbyder. Er det fordi, du gerne vil have hurtigere internet, bedre kundeservice eller spare penge? Det er nemt at blive forført af konkurrentens meget lavere priser, men overvej også, hvad du rent faktisk får for de penge, du betaler. Hvis du streamer jævnligt og surfer nettet tyndt for indhold dagligt, kan det være, at du skal beholde dit nuværende abonnement, hvis det fungerer for dig.

Forestil dig, at du skifter til en anden udbyder, hvor du ikke kan trække lige så mange data, som du er vant til. Det kan ødelægge hele den daglige rytme, så det er ikke altid arbejdet værd.

Drop undskyldningerne

Hvis du blot er interesseret i at undersøge dine muligheder, så se bort fra dette afsnit. Hvis du derimod har overvejet at skifte abonnement og ovenikøbet har gjort det i noget tid, så er det på tide at overveje, hvad det er, der holder dig tilbage. Ofte bliver folk hos deres nuværende bredbåndsudbyder af ren og skær dovenskab. Der kommer gang på gang noget i vejen, eller også har resten af familien det samme abonnement, så hvorfor skulle du så skifte?

Sandheden er, at hvis du bruger blot 10 minutter på at gennemsøge markedet for muligheder og foretager et par opkald, så er der hurtigt masser af penge at spare – og så er det ovenikøbet hurtigt klaret.

Bemærk at de fleste udbydere anvender TDC’s netværk, og derfor kan det være en god ide at tjekke YouSee, som er teknologien bag. Læs mere om deres hastigheder og tilbud ved at klikke på fotoet nedenfor:

Info om Mbit og bredbånd

Det skal du være opmærksom på, inden du skifter bredbåndsabonnement

Sørg altid for at læse kontrakten eller udbyderens hjemmeside igennem for vilkår, betingelser og eventuelle bindende aftaler, hvis du vil skifte abonnement.

Udbyderen er selvfølgelig interesseret i at beholde dig som kunde, så ofte vil der være tale om en binding på seks måneder, hvor du ikke vil kunne skifte udbyder og derfor vil være forpligtet til at betale fuld pris i den periode. Sådan nogle ting er træls at opdage bagefter, så tjek altid op på det.

En anden ting, du kan overveje, er at få en G-mail- eller Outlook-konto til din e-mail. Det kan være et forfærdeligt rod at skulle skifte e-mailadresse og videresende vigtige e-mails til din nye adresse. Det kan altså spare dig for en masse tid og besvær.

Vær den første til at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*