Integrations Information til brug i folkeskolen, privatskolen, efterskolen – kulturforskelle

integration

Minoritetsetniske børn og unge møder ofte en hverdag i skolen, som kulturelt adskiller sig fra det miljø de ellers færdes i. Problemet her kan være at minoritetsetniske børn og unge kan komme til, at føle sig marginaliseret såvel fagligt, sprogligt, socialt eller kulturelt. Det giver alvorlige konsekvenser for barnet & den unges faglige præstationer, men også på deres trivsel og selvforståelse. Få relevante integrationsværktøjer til din klasse/gruppe.

Under coronaen har muligheden for at se udarbejdet videomateriale med kurser, hvor der gives tips og direkte anvendelige virkemidler til at imødekomme problemerne opstået i skoler og den generelle hverdag. På den måde gør man op med problemerne og finder direkte og relevante løsninger for at integrere børn fra andre lande på en bedre og mere overskuelig måde.

Der er indhentet viden om de kulturforskelle minoritetsetniske børn dagligt oplever. Find ud af om hvilke metoder og virkemidler, der bidrager til en hensigtsmæssig pædagogisk praksis i skolen. Minoritetsetniske elever skal opleve skolen som et relevant og rart sted at komme hver dag.

Med afsæt i en grundlæggende kulturforståelse, får du desuden en række redskaber og enkle teknikker, som kan lette forældresamarbejdet med de minoritetsetniske forældre. Det kan være en god udvikling for dine faglige evner.

Vær den første til at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*