Kvalitets bygningsbeslag til gør-det-selv projektet eller tømreren

Simpson Strong-Tie er nationens førende leverandører af bygningsbeslag til • 

alle arbejdsopgaver. I mere end 60 år er der fremstillet og produceret bygningsbeslag til den danske byggebranche, og til udlandet. Et beslag kan bruges til mange konstruktioner, og uanset behovet skal man være opmærksom på beslagenes kvalitet og holdbarhed. 

Bygningsbeslag bliver udviklet med henblik på en fuld funktion til den givne opgave og af den højest mulige kvalitet. Beslag til byggeri til helst være en høj kvalitet, for i mange år at fungere fuldstændig upåklageligt. Uanset om opgaven er til tømreren eller gør-det-selv manden skal bygningsbeslaget være af bedste kvalitet. Der findes bygningsbeslag som er varmgalvaniseret, elgalvaniseret og rustfrie i mange forskellige variationer og størrelser. Rustfrie beslag er ofte ideelle at anvende ved udendørs byggerier. De rustfri bygningsbeslag kan være perfekte til større byggerier, hvor der kan være et højt fugtniveau.

Byggebranchens krav til sikkerhed udvikler sig konstant, og det har uden tvivl indvirkning på byggebeslagenes ydeevne og holdbarhed. Byggebeslagene bliver løbende gennemtestet og sikret, så den rette kvalitet tilbydes.

I tidens løb er der produceret mange typer bygningsbeslag heraf vinkelbeslag, gerberbeslag, bjælkesko og trækankre. Generelt er beslagene udviklet med det formål at hjælpe bærende konstruktioner i byggebranchen.

Vær den første til at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*