Marokkanske tæpper

Marokkanske tæpper fra Tibladin emmer af stemning og hygge. Marokkanske tæpper kan fås som Beni Ouarain tæppe og Boucherouite tæpper. Både Boucherouite tæpper og Beni Ouarain tæppe er typer af håndvævede marokkanske tæpper, som pynter i ethvert hjem, med deres varme og farver.

Beni Ouarain tæppe

Kendetegnet for et Beni Ouarain tæppe er at det er fremstillet af 100 % uld. Det gør at tæppet er dækket med lanolin, som er ulds naturlige vandafvisende effekt. Spilder du noget på dit Beni Ouarain tæppe kan du altså godt nå, at tørre det op, før det trænger ind og efterlader en grim plet. Et Beni Ouarain tæppe fra Tibladin er som regel blandet med kelim, hvilket skaber et unikt mønster i hvert tæppe.

Beni Ouarain tæppe er håndvævet af kvinder fra berberstammen Beni Ouarain, som ligger syd for Rifbjergene. Så elsker du marokkansk kultur, og vil du gerne gøre noget godt for kvindeoperativer i Marokko, så støt op om den marokkanske kultur på Tibladin.

Originalt bliver et Beni Ouarain tæppe brugt af berberne, når de skal sove, grundet dets varmende effekt fordi det er lavet af uld.

Boucherouite tæpper

Boucherouite tæpper er et andet slags af de marokkanske tæpper, som skabes ud fra stofrester, der er efterladt fra andre produktioner. Det gør Boucherouite tæpper til et bæredygtigt tæppe, som kun fremstilles af rester, der i sig selv er ubrugelige. De marokkanske kvinder giver dog stofresterne nyt liv ved at omdanne dem til et smukt, farvestrålende, håndvævet, ægte marokkanske tæpper. Boucherouite tæpper skaber liv i alle hjem, de kommer indenfor hos. De marokkanske tæpper fås i forskellige grader af farvestrålende varianter, så du kan også sagtens finde et Boucherouite tæppe, som passer ind i det nordiske hjem, med rene og afdæmpede linjer.

Marokkanske tæpper

De marokkanske tæpper som Boucherouite tæpper og Beni Ouarain tæppe på Tibladin er alle unika, og det vil sige, at ikke to Boucherouite tæpper og Beni Ouarain tæppe er ens. Forelsker du dig i de marokkanske tæpper skal du ikke vente for længe, da der kun findes et eksemplar af hvert eneste tæppe. Mange af tæpperne minder om hinanden, men der er ikke to tæpper, der er helt ens.

Tibladin er en webshop fyldt med unika håndlavet interiør herunder Boucherouite tæpper og Beni Ouarain tæppe som kommer direkte fra Marokko. På bloggen på Tibladin deler ejer Mette opskrifter på marokkanske madretter, som sender direkte til Marokko. Bloggen kan ses som din go-to blog, hvis du interesserer dig for marokkansk kultur.

Vær den første til at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*