Reachtruck til en let og fleksibel arbejdsproces på lageret

Reachtruck til retmæssig og forsvarlig flytning af paller og andet gods fra a til b. Hos UnikTruck kan du både leje eller købe en ny eller brugt reachtruck. Uniktruck er en af verdens førende leverandører af gaffeltrucks, reachtrucks, stablere/gaffelstablere til industrien. 

En reachtruck er et erhvervskøretøj, der hjælper med at fragte gods. Informativt har en reachtruck to gafler foran, så du nemt kan komme ind under pallen, og derefter flytte pallen til næste destination. Det er en smart og effektiv måde at fragte tungere gods på. Føreren har gode oversigtsforhold og kan let og enkelt flytte en palle fra jorden og op i højderne eller omvendt.  

En reachtruck har sidelæns førerhus. En reachtruck fylder dermed ikke særlig meget, og du kan let komme rundt på selv små områder i smalle gange. 

Reachtruck er til virksomheden, der skal have løftet paller op i højden, samtidig med at pladsen kan være trang. Reachtrucken løfter paller op, uden brug for meget plads til at samle og dreje rundt. Du kan let manøvrere rundt med en reachtruck.

Det sidelæns førerhus giver føreren optimale udsyns betingelser. Det gør det  nemmere at navigere rundt på små områder, uden der sker uheld. Det gode og sidevendte førerhus gør at det bliver en fornøjelse for føreren af reachtrucken, at arbejde med køretøjet.

Vær den første til at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*