Smykker til mænd er moderne igen

Moderne og moderigtige herre

I mange år har det været et forbudt område, men den tendens har nu ændret sig igen. Det er nemlig blevet moderne for mænd at gå med smykker, og meget tyder på, at det er noget, som kommer til at blive hængende. Faktisk taler flere modeguruer om, at det i de kommende år vil være næsten lige så normalt med smykker til mænd som til kvinder.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til.

Moden skifter regelmæssigt, og det gælder uanset, om man kigger på outfits til mænd og kvinder. Særligt hos mænd kan der komme store udsving, og det er også tilfældet i disse år, hvor en gammel kending er på vej tilbage i varmen. Det handler nemlig om smykker til mænd, som i nogle år har været ude i kulden, men som igen hitter stort.

Mange af de store, kendte brands har nemlig lanceret deres egne kollektioner med smykker til mænd, og det har selvfølgelig fået nogle til at spærre øjnene op. Egentlig er det ikke så overraskende, at det kommer netop nu. Det skyldes, at forståelsen af køn er blevet mere flydende, og det afspejler sig også i påklædningen. Med andre ord er kvinder begyndt at klæde sig lidt mere maskulint og mændene lidt mere feminint. Smykker til mænd behøver dog slet ikke være feminine, og der er mange gode eksempler på, at man kan holde et maskulint og stilet udtryk, selvom man går med smykker. Det vil vi kigge lidt nærmere på her. Leder du efter stilede herresmykker, så se denne webshop, som forhandler smykker til mænd. Her finder du et stort udvalg af flotte smykker, som giver dit outfit et nyt pust.

Ure

Det er måske det eneste smykke, som altid har været moderne til mænd. Uret giver dog noget særligt til en mandearm, og det giver dig bare en vis autoritet, når du bærer et ur. Det kan både være et stort og prangende et af slagsen, men det kan også sagtens være en lidt mindre model, som fylder mindre af armen. Generelt er det supermoderne at have en sort rem til sit ur, hvis man vælger et meget enkelt ur, imens man oftest ser en grå rem, hvis det skal være lidt mere eksklusivt og til at få øje på.

Ringe

Her er der tale om et smykke, som i nogle år har været væk fra markedet til mænd. Det er dog ikke længere tilfældet, og når man ser de nye kollektioner, er det faktisk ikke så svært at forstå. Det laves nemlig en række flotte ringe, som er knap så meget ”bling-bling”, som man så det i starten af 00’erne. Nu er det mere det enkle udtryk, som er i fokus, men der er stadig plads til, at man godt må lægge mærke til ringene på fingrene.

Kæder

Kæder til mænd er et omdiskuteret emne, og det er noget, som deler vandene hos begge køn. Før i tiden var kæderne store og voldsomme, og i dag er de blevet lidt mere enkle. Kæderne passer typisk flot til ensfarvet tøj, hvor der ikke er så meget spil i forvejen. Det kan være med til at give lidt detaljer, selvom man gerne vil gå minimalistisk klædt.

Armbånd

Armbånd er igen blevet super moderne til mænd, og det er en oplagt gaveidé for en pige at give til sin kæreste. Der er ofte tale om ensfarvede armbånd, som er helt simple, men som ligesom et ur giver et flot udtryk til armen og fremhæver en masse ting.

Udover de traditionelle smykker, er det også igen blevet moderne at gå med andet tilbehør. Det kan eksempelvis være en såkaldt ”charmeklud”. Du kan læse mere om, hvorfor og hvilke smykker eksperterne mener, som har vundet vej til den stilsikre og moderne herres garderobe på Euroman.

Vær den første til at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*