Støt de selvstændige erhvervsdrivende i coronatid

Under coronaen har flere virksomheder haft et hårdere program i kæmpen om omsætning. Det har betydet at vi har skulle stå sammen lokalt, så vi alle hver for sig kunne støtte hinanden i coronatid. 

Lokal tømrer i Odder har valgt at gå sin egen vej efter mere end 15 år i tømrerbranchen. MV-Byg er en lokal tømrer i Odder der med mere end 15 års erfaring har valgt at starte sit eget. Det er gjort med det formål at tilbyde et godt stykke håndværk skræddersyet efter kundens ønsker. Odders lokale tømre har et hold af andre faglige håndværkere bag sig i form af VVS, Murer, blik mm. 

Det garanterer et glidende projekt, hvor der i samarbejde bliver skabt synergi mellem de forskellige faggrupper.

MV-Byg kan tilbyde faglig erfaring indenfor udarbejdelsen af terasser, tag og meget mere. Den lokale tømrer i Odder bruger udelukkende FSC-certificeret træ, der er med til at garantere en naturlig bestanddel af træer i skove. Det sikrer optimal reproducering af træer i skove. Det er alfa omega at skovene bevares, og at plante- og dyrelivet ikke skadet under processen. FSC-certificeringen er sikkerheden for at reproduceringen sker på en sikker måde.

Når man starter sit eget tømrerfirma op har man selv muligheden for at tilrettelægge arbejdet mere efter sine egne behov. Det giver en frihed for tømreren hvormed det også styrker hans selvstændighed og arbejdsmoral.

Vær den første til at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*