Tysk hvidvin og tysk rødvin fra lokale bønder

Sød tysk hvidvin har altid være Tysklands kronjuveler, når man har skulle nyde et dejligt glas tysk hvidvin i solen efter en lang arbejdsdag eller på ferien. Et af de mest kendte tyske hvidvine er Riesling, som er et af de ædle druesorter som man er i stand til at udvikle i en bred mængde. Riesling er den øverste drue i Tyskland målt på salg. 

Riesling er en aromatisk drue, mere end nogen anden kan viderebringe smagen fra marken, og en drue som ikke mister sin særegne stil. 

Vine er ofte lagret på ståltanke,  men vinbønder elsker at eksperimentere / udvikle, og derfor kommer der flere og flere varianter på markedet, som har og er lagret på egefade. Det giver den tyske hvidvin den rette mængde fylde, som mange vinentusiaster elsker, specielt på en Riesling.

Tysk Rødvin er anerkendt af vineksperter veriden over 

God tysk rødvin fra lokale bønder producerer en eminent rødvin på især Pinot Noir/Spätburgunder. Tyske vine udvundet fra denne drue varierer meget alt afhængig af, hvilket område de er fra og hvilken jord, de gror i. 

De tyske rødvine kan være alt fra super elegante og lette med et strejf af røg noter, som er typisk i Ahr, til fyldige, aromatiske & frugtige i det sydlige Pfalz

Prøv eminent tysk rødvin fra vores kære venner syd for grænsen. Her har de områder hvor vinene herfra nyder meget stor anerkendelse blandt vineksperter verden over. De tyske rødvine har mere syre end hvad vi er vant til, men aromaen får en helt speciel fylde, når det er lavet på egefade.  

Vær den første til at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*